Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ağla Çağla, ağla...

Sanki herkes, Çağla Şıkel'in canlı yayında göğsünün açılmasını bekliyormuş. İğneleyici yorumlara, sanal âlemde atılan acımasız tweet'lere bakıyorum da, nasıl 'linç sever' bir toplum haline geldiğimize bakıp acı acı iç çekiyorum...
Her Şey Dahil programında Çağla Şıkel, partneri Alişan ile Latin dansı yaparken askılı elbisesinin azizliğine uğradı. Alişan, bedenini kurşunlara siper eden bir bodyguard gibi kendisini Çağla'nın önüne attı. Bence asıl yazılması, yorumlanması gereken olay buydu. Malum, Alişan ile Çağla'nın arasına bir süre kara kedi girmiş, barışmaları ise sadece programdan para kazanmak adına 'duygusal'(!) nedenlere bağlanmıştı.
Alişan'ın olay sırasındaki anlık refleksi ve koruma içgüdüsü, Çağla'ya duyduğu samimi sevgi ve saygının en açık ifadesiydi bana göre...
Öğrenmenin yaşı ve sınırı yok. Biliyorum ki, Çağla Şıkel gibi deneyimli bir sunucu bile canlı yayına çıkmadan 'her türlü önlemin alınması gerektiğini' bazen 'tecrübe ederek' öğrenmek zorunda kalır. Ama bunca acımasız yorumu hak ettiğine de inanmıyorum. Çağla Şıkel başarılı bir manken, popüler bir oyuncu, her işin altından kalkabilecek yetenekte bir sunucu, ideal bir eş ve annedir.
Yani programının reytingini artırabilmek adına göğsünü açmaya ihtiyaç duyabilecek en son kişidir...
Eminim hem Çağla, hem de eşi Emre Altuğ, o rezil yorumlara çok üzülmüştür.
Ağla Çağla, ağla... Belki su yolunu bulur da, o çirkin yüreklerin içindeki irini de söker, atar, akıtır...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA