Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Gülben'in annelik halleri

Anne olanlar bilir. Doğumdan sonra aylarca ruhunuzun eski kıvamına gelmesini beklersiniz. Bu dönem, derin bir depresyonun izlerini de taşıyabilir. Durup dururken ağlarsınız örneğin ki; ben öyleydim. Can'ı kucağımdan bırakıp, hüngür hüngür ağlardım. İşte bunları yaşamış bir insan olarak, Gülben Ergen'in üç çocuklu annelik halini merak ettim.

FOTOĞRAFI ANLATTI!
Geçen akşam, Ayşe'nin albüm davetinde rastlayınca sordum; "Üçüyle birlikte ne yapıyorsun. Bana bir fotoğraf anlatsana" dedim. Tabii kadın pozitif. "Ben de hüngür hüngür ağlıyorum" diyecek hali yok! Şöyle tarif etti o fotoğrafı; "İkizlerden biri kucağımda, diğeri yatağında yatıyor. Bir elimle yatağın başındaki oyuncakları sallıyor, onunla oynuyorum; öte yandan Atlas'a Heidi ile dedesinin hikâyesini anlatıyorum." Hani bir oyun vardır; göğsünüzün üzerinde iki elinizle iki ayrı hareketi aynı anda yapmaya çalışırsınız. (Süper zor bir harekettir; çoğu kimse beceremez) Hızla bu hareketi yapıp, "Durumum aynen böyle" dedi.

ORGANİZE GÜLBEN
Tabii evde yardımcıları var ama buradan bir süper kadın fotoğrafı çıkıyor karşımıza... Çalışkan, titiz, organize ve hızlı bir kadın Gülben. (Çünkü Başak burcu.) Bebekler, henüz beş aylık ama o, bu zor süreçte bir yandan da yeni albümünün şarkılarını hazırlamış. Kenan Doğulu ile konuşurlarken duydum; "Ne şarkısı, albüm ne zaman?" dedim. "Albüm bir yıl sonra ama şarkıların hepsi hazır" dedi. Bu performansa sahiden şapka çıkarılır. Doğum sonrası depresyonu Gülben'e uğramamış bile.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA