Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Sigara tiryakileri Survivor'da ne yaptı?

Özge Ulusoy, Survivor'da elenip Türkiye'ye döndükten sonra "Yaşasın bakımlılık" diyerek Twitter'a manikürlü ellerinin fotoğrafını koymuştu.

EKMEĞİ ÇOK ÖZLEMİŞ
Ben de geçen gün kuaförde Ebru Destan ile karşılaşınca hemen ellerine baktım. Küçük yanık izleri dışında gayet iyiydi. "En çok neyi özledin?" diye sordum... "Ekmeği özledim" dedi...
Bir an durdum; sonra hak verdim. Ben de en çok ekmeği, çayı ve de Türk kahvesini özlerdim herhalde!
Sonra bir sıralama yaptırdım Ebru'ya... Bize özgü ne varsa saydı. Ekmek, çay, beyaz peynir... Anneyle telefon konuşmaları... "Aslında insanı mutlu eden ne çok şey varmış. Ama insan elindekilerin değerini ancak onları kaybettiği ya da onlardan uzakta olduğu zaman anlıyor" dedi.
Peki ya sigara içenler?
Onlara da nikotin bantları dağıtılmış. Yani kimse sigara içememiş. Bir tiryakinin, üstelik o zor ada koşulları altında bir de sigarayı bıraktığını düşünsenize... Yanına yaklaşılmaz vallahi. "Acaba, Pascal bir tiryakidiydi de, adada sigara içemediği için mi o kadar agresifti?" diye geçirdim içimden...

EBRU 6 KİLO VERMİŞ
Ekip cumartesi Kıbrıs'taki çekimlerde buluşuyor. Ebru da kuaförde sanırım Kıbrıs için hazırlanıyordu. Ve 6 kilo vermiş haliyle gayet fit görünüyordu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA