Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Ebru Gündeş'in yıldızları

Doğuma hazırlanan Ebru Gündeş, son konserini Şeker Bayramı'nda vermişti...
Şimdi doğuma günler var. İki hafta içinde bebeğini kucağına almayı bekliyor. Şu anda gündeminde bebekten başka bir şey yok gibi görünse de aslında internet aracılığıyla Türkiye çapında bir büyük yarışma düzenliyor Ebru.
Tabii bu büyük organizasyon tek başına altından kalkılacak bir iş değil.
Ama Ebru'nun o kadar iyi bir ekibi var ki; sistem gayet güzel kurulmuş, işler tıkır tıkır ilerliyor.
Facebook üzerinden 'Facestar' adını verdikleri bir yarışmanın startı verildi 10 gün önce. 'Popstar' yarışmasında jüri üyeliği yapan Ebru; aslında bu işin internet versiyonunu yapıyor bir anlamda.

ÇOK İYİ İŞLER VAR
Türkiye'nin dört bir yanından müziğe gönül vermiş insanlar; ister eski şarkıları yorumlayarak ister kendi besteleriyle bu yarışmaya katılıyorlar.
Gelen her video bir ekip tarafından dikkatle izleniyor, performans değerlendirilmesi yapılıyor ve yayına konuyor. Önceki gün Facebook sayfasına baktım, ilk elemeyi bin 653 kişi geçmiş. Birkaç tanesini izledim, dinledim...
Gerçekten çok iyi işler var içinde. Örneğin Çağrı Çınarer'den dinlediğim 'Kördüğüm' adlı şarkı dikkat çekiciydi.
Beste dalında yarışan şarkı tam Ebru'nun sesine, tarzına uygun.
Yani; buradan, bu yarışmadan Ebru'nun albümlerine de şarkılar çıkacak.
Peki Ebru bunu niye yaptı?
Benim bildiğim her gün onlarca insan elindeki besteyi ulaştırmak için Ebru'nun ofisinin kapısını çalıyordu.
Tek tek herkese yardım eli uzatmak, çözüm bulmak kolay değil. Ebru bunu internet ortamına taşıyarak en güzelini yaptı bence. Buradan bir yıldız çıkar mı? Çıkar.
Bu arada ben de bebeği merakla ve heyecanla bekliyorum. 10 yılı aşkın süredir tanıdığım Ebru'nun nasıl büyüdüğünü, değiştiğini ve olgunlaştığını gördüm. "Acaba nasıl bir anne olurum?" diye sorardı her zaman. İnanıyorum ki çok iyi bir anne olacak...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA