Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Sevgililer Günü'nde aşk var mı?

Sevgiliye yapılacak sürpriz konusunda günlerdir bir bombardıman altındaydınız. Kiminiz sevdiğinize bir kırmızı gül ya da bir mücevher aldınız.
Olmadı, seçenek çok. Düdüklü tencereden pijamaya kadar geniş bir yelpazede sevdiğinizi özel olduğuna hissettirmeniz mümkün!
Cuma akşamı bir çiçekçiye uğradım eve çiçek almak için. Neye elimi attıysam, her zamankinin üç katı fiyat. "Niye böyle, havalardan dolayı mı?" diye sordum, "Malum Sevgililer Günü. Bu yüzden çiçek fiyatları arttı" dedi çiçekçi.
Anlayacağınız Sevgililer Günü'nün eli cebimizde. Ama olsun...
Bir günlüğüne dertten tasadan uzaklaşıyorsak; sevgiliyi mutlu etmek için bir şeyler yapabiliyorsak bu karanlık günlerde, güzel bir şey.

HIZ ÇAĞINDA İLİŞKİLER DE HIZLI
Fakat... Sizi bilmem ama ben çevremde şöyle bizi de heyecanlandıracak, mutlu edecek bir aşk öyküsüne uzun süredir rastlamıyorum. Herkes heyecanlı, yorgun ve bir şeylerin eksik olduğuna, yolunda gitmediğine inanıyor.
Tek kişi olamayanlar, iki kişilik hayatı hiç mi hiç beceremiyor. Hep bir beklenti var ilişkide.
Daha fazlası, daha fazlası. Daha fazlası olunca; daha çok seveceğine, ilişkilerinin daha iyi gideceğine inanan insanlar... İlişkiler çok çabuk başlıyor, çok çabuk bitiyor. Kimsenin sabrı yok. Hız çağının ilişkileri de hızlı.
Yeniden Sevgililer Günü'ne dönersek; son ana kaldıysanız, yolunuzun üstündeki markete uğrayın; orada bile kırmızı kalpli bir şey mutlaka bulursunuz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA