Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Nükhet'le Sezen'in dikiş odası

Yıllar önce, müziği ilk başladıkları ilk yıllarda; birbirlerini hem çok sever, hem de kıskanırlarmış. Ama yıpratan, yok eden bir kıskançlık değil bu.
"Rekabet vardı ama 'ben nasıl daha iyisini yaparım'a yönelikti" dedi Nükhet.

BİRBİRİMİZİ BIRAKMAYIZ
Sezen Aksu'nun hastalığı döneminde yeniden yoğun bir biçimde görüşmeye başlamışlar. Albüm çalışmaları başlayınca da aylarca dip dibe yaşamışlar.
"Artık birbirimizi asla bırakmayız" diyen Nükhet'e, birlikte oldukları anlarda neler yaptıklarını sordum...
Oradaki eğlenceyi, şamatayı tahmin edebiliyorum çünkü...
Yanılmadım.
Bakın ortam nasılmış...
"Sürekli dikiş dikiyoruz, elbise dikiyoruz. Ben nakış yapıyorum. Sezen bir yandan da takı ve ayakkabı yapıyor. Atölye sıkı çalışıyor yani. Sezen, 'Herkes şarkıcı olmak ister, biz terzi olmak istiyoruz' diyor. Bu yaz Açıkhava konserlerinde giydiği iki elbisenin taş işlemelerini ben yaptım. Dört dikiş makinem, bir overlok makinesi, bir ütü makinesi var evde.
Geceleri televizyonun karşısında dizilerimizi izliyoruz. 'Muhteşem Yüzyıl'ı izlerken, 'Kuzey Güney'i kaydediyoruz. Ağlaya ağlaya bir hal oluyoruz. 'Suskunlar'ı izlerken oradaki oyuncu arkadaşları eve davet ediyoruz. Onlar da geliyor, hep birlikte izliyoruz. Keyifliyiz, iyiyiz, eğleniyoruz."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA