Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Hurley, Bodrum'da arındı!

Dünyaca ünlü İngiliz manken ve film yıldızı Elizabeth Hurley, Hint milyarder sevgilisi Arun Nayar ile birlikte arınmak için Bodrum'daydı. Alestair Dundas'ın sahibi olduğu Dreamland SPA'nın Bodrum Ada Otel'de düzenlediği bir haftalık detoks programına katılan Hurley, 7 gün boyunca sevgilisi Nayar ile birlikte tepeden tırnağa kendini sıfırlayıp, önceki gün ülkesine döndü.

NAZİ KAMPI GİBİ!
İskoçyalı beslenme ve detoks (vücudu zararlı maddelerden arındırma) uzmanı Dr. Amanda Hamilton'ın kampına katılan Hurley ve Nayar, sakız çiğnemenin bile yasak olduğu kamptan dörder kilo vererek ayrılmış. Hamilton'ın gözetiminde hiçbir şey yememe ve çiğnememe kuralına uyan çift, günde iki bardak meyve suyu ve bitki özlerinden hazırlanmış dört-beş bitkisel hapla yetinmiş. Yedi gün boyunca televizyon izlemeyen, otelden çıkmayan ve gazete okumayan Hurley ile Nayar, güne Türk hamamında yogayla başlıyorlarmış; ardından sauna ve Tayland masajı. Hamilton'dan günlük kişiye özel bilgiler alan çifte, günde iki kez sağlık kontrolü ve oksijen kürüyle özel cilt bakımı da yapılmış. Akşamları da, meditasyon yaparak geçirmişler. Zorlu eğitimin ardından dörder kilo vererek fazla vücut yağlarından arınan aşıklar; cilt, yüz ve vücutlarındaki zindelikle, mutlu bir şekilde, özel uçaklarıyla evlerine geri dönmüşler.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA