Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Çarşamba günü boşanacaklar...

Cem Hakko Ronit Gülcan'la aşkı yüzünden 24 yıllık eşi Bettina Hakko'dan boşanmak için mahkemeye başvuran Cem Hakko, geçen hafta davasını geri çekince kafalar karıştı! Herkes bu sürpriz gelişmeyi, "Acaba Cem Hakko evine geri mi dönüyor?" diye yorumladı ama herkes yanıldı. Hakko'nun bugün görülmesi gereken davadan vazgeçmesinin nedeni, Bettina Hanım ile sağlanan boşanma anlaşmasının devamı içindi. Çünkü Cem Hakko, Ronit Gülcan ile yasak aşk fotoğraflarının yayınlanması üzerine, önce davranıp Bettina Hanım'a boşanma davası açmış, üstelik eşini 'haysiyetsizlik'le suçlayarak elinde deliller olduğunu söylemişti. Bettina Hanım'ın anlaşmalı boşanmanın gerçekleşmesi için ilk şartı, kendisini 'haysiyetsizlik'le suçlayan Cem Bey'den bu davasını geri çekmesiymiş. Cem Bey de bunu yapmış.

CEM BEY BU HAFTA ÖZGÜR KALACAK
Musevi cemaatinin en güzel kızlarından biri olarak gösterilen Ronit Gülcan uğruna 24 yıllık evliliğini bitiren Cem Bey, bu hafta tamamen özgür kalacak. Geçtiğimiz ay boşanma tazminatı konusunda anlaşmaya varan çiftin avukatlarının bugün anlaşma protokolünü imzalayacaklarını öğrendim. Eğer büyük bir aksilik olmazsa, çarşamba günü de anlaşmalı olarak boşanmak için mahkemeye başvurup, aynı gün tek celsede boşanacaklar. Çiftin yakınlarından öğrendiğim kadarıyla daha önce yazdığım boşanma anlaşması şartlarında hiçbir değişiklik olmamış. Bugün imzalanacak protokole göre Bettina Hanım boşanma tazminatı olarak yaklaşık 10 milyon YTL alacak. Bettina Hakko'nun alacağı tazminatın bir kısmı nakit para, bir kısmı gayrimenkul ve bir kısmı da Vakko Holding'e bağlı iki şirketten hatırı sayılır hisse şeklinde olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA