Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Aziz Başkan'a torun geliyor

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın fanatik Fenerbahçeli kızı Hande ile 'sıkı' bir Galatasaraylı olan Mehmet Gamgam'ın flört ettiğini ve evleneceklerini ilk bu köşede okumuştunuz. Zamanla eşi Mehmet Gamgam'ı kendi saflarına çekmeyi başardığı konuşulan (!) Hande Hanım'ın hamile olduğunu da yine ilk benden öğrenin! 2005 yılında Çırağan Sarayı'nda görkemli bir düğünle vuslata eren çift, artık anne-baba olmaya karar vermiş. Bazı deplasmanlar dahil Fenerbahçe'nin hiçbir maçını kaçırmayacak kadar fanatik bir taraftar olan Hande Hanım 3.5 aylık hamileymiş.

Bakalım hangi takımın taraftarı bir artacak!
İlk torununu kucağına alacağını öğrenen Aziz başkanın ve ilk kez babalık heyecanını yaşayacak olan Mehmet Bey'in de mutluluktan havalara uçtuğunu duydum. Özellikle eşinin üzerine titrediği konuşulan Mehmet Bey, bugünlerde Hande Hanım'ın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyormuş. Umarım Hande Hanım da, 15 güne kadar cinsiyeti belli olacak bebekleri de, sağlıkla kurtulur. Bu arada annesi fanatik Fenerli, babası 'sıkı' bir Galatasaraylı olan bebek Gamgam, bakalım annesinin mi, yoksa babasının takımını mı seçecek!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA