Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İş mi, aşk mı?

Yedi yıllık sevgilisi avukat Bilge Öztürk'le geçen yıl temmuz ayında ilişkisini noktalayan Tarkan'ın sonunda aşk orucunu bozduğu konuşuluyor; hem de dört ay önce... Kulislerde konuşulanlara göre, Tarkan'ın gönlünün yeni sultanı Erberk Ajansı'nda çalışan ve albüm hazırlığında olan Nil Özalp. Hoş Özalp, Tarkan'la çok iyi arkadaş olduklarını savunsa da, ikiliye yakın isimler, aşkın çoktan bacayı sardığını söylüyor! Niye bilmiyorum ama ilişkilerinin basına yansımaması için, çiftin akla karayı seçtiği de konuşulanlar arasında!

TARKAN, SEVGİLİSİNE ŞARKI HEDİYE ETMİŞ!
Şimdilerde Bodrum'da tatil yapan Nil Özalp'ın ağustos sonunda piyasaya çıkarmaya hazırlandığı albümünü, bir başka ünlü popçu Serdar Ortaç'a emanet ettiğini öğrendim. Tarkan da, sevgilisi olduğu iddia edilen Nil Özalp'a albümüne koyması için bir şarkı hediye etmiş! Gözlerden ırak görüşmeyi tercih eden çiftin, arasındaki ilişkisinin iş mi, aşk mı olduğu yakında ortaya çıkar herhalde! Ancak onlar inkar etse de, çevresindekiler onların aşklarını çoktan ilan etmiş durumda; haberleri olsun!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA