Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kendinden 13 yaş küçük sevgili buldu!

Ünlü oyuncu Hande Ataizi, biten ciddi ilişkilerinin ardından teselliyi 'çıtır' erkeklerde arıyor anlaşılan! Hatırlarsanız Ataizi, 24 saat evli kaldığı Fethi Pekin'in ardından, kendisinden 6 yaş küçük Mert İncekara ile flört etmişti. İncekara ile ilişkisinin tek gecelik aşk niyetiyle başladığını itiraf eden Ataizi, Mert ile iki yıl flört etmişti. Evlilik planları yaptığı 1.5 yıllık sevgilisi Philippe Amram aşkı da hakkın rahmetine kavuşunca, Hande yine teselliyi bir genç erkekte aramaya karar vermiş! Üstelik adının Can Eren olduğunu öğrendiğim bu seferki çıtırı ile Hande'nin arasında tam 13 yaş fark var!!!

HANDE ATAİZİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

BODRUM'DA BAŞLAMIŞ
Hafta sonu Bodrum'daki Kuum Otel'e giden bir arkadaşım Hande ile çıtır aşkı Can'ı gözleriyle görmüş; hatta fotoğraflarını bile çekmiş. Maalesef bana da gösterdiği fotoğrafları tüm ısrarlarıma rağmen almayı beceremedim! Ancak ailesinin tekstilden enerjiye, birçok sektörde faaliyet gösterdiğini öğrendiğim Can'ın ismini bile zar zor öğrendim. Herhalde Can, ailesinin gazabına uğramak istemiyor! Bakalım Mert ile ilişkisinin tek gecelik aşk niyetiyle başladığını söyleyen Hande'nin Can'la ilişkisi de uzun ömürlü olacak mı? Can, ailesinden bu kadar çekindiğine göre bana biraz zor gibi geliyor!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA