Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Nakkaştepe'de moda zirvesi toplandı

Aylardır herkesin dilinde olan Vakko Moda Merkezi, perşembe akşamı görkemli bir davetle açıldı. En şık kıyafetlerini giyip mimari ve teknoloji harikası olan binayı görmek için açılışa akın eden 500 davetli arasında Bettina Hakko da vardı

Vakko, 24 milyon dolar harcayıp iki yılda tamamladığı, Nakkaştepe'deki Vakko Moda Merkezi'ni görkemli bir davetle açtı. Moda, sanat, iş ve cemiyet dünyasından birçok ünlü isim, aylardır dilden dile dolaşan Vakko'nun yeni merkezini görmek için açılış davetine akın etti. Ev sahibi Vakko olunca, davetliler kıyafetlerine aşırı önem vermiş olmalılar ki, davette resmen bir şıklık yarışı vardı. Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko ile sevgilisi Ronit Gülcan, herkesi kapıda karşıladı. Cem Bey, davet boyunca, bina ve dekorasyonla ilgili sorulara cevap verdi.

BETTİNA HAKKO ÇOCUKLARIYLA GELDİ
Cem Bey'in, ünlü New Yorklu mimarlık ofisi REX tarafından tasarlanan, içinde müze, oditoryum ve 30 bin kitaplık Vitali Hakko Kütüphanesi'nin bulunduğu, teknoloji ve mimari harikası Vakko Moda Merkezi'ni dostlarına anlatırken yaşadığı gururu görmeliydiniz. 500 davetli arasında benim en çok dikkatimi çeken Bettina Hakko oldu. Bettina Hanım, Cem Hakko ile boşanması tatsız olsa da, 23 yıl gelinlik yaptığı Hakko Ailesi'nin ve çocuklarının babasının bu çok mutlu ve gururlu gününde bulunmak istemiş. Kızı Katia ve oğlu Can ile birlikte davete gelen Bettina Hanım'a, Hakko Ailesi'nin sevgi gösterisi de çok hoştu doğrusu.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA