Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Uzakdoğu düşkünü elitler Wan-na’da buluştu

Geçen ay kapanan dünyaca ünlü Uzakdoğu restoranı Hakkasan'ın yerine, başka bir Uzakdoğulu Wan-na açıldı. Uzakdoğu mutfağına düşkün elitlerin akın ettiği açılışta Eda Taşpınar ile eski sevgilisi Nurettin Hasman öpüşüp barıştı...

Anjelique, Vogue, Zuma gibi elitlere hitap eden mekanlar yaratan İstanbul Doors Group, yerini Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer'e verip kapattıkları Wan-na'yı, yeniden elitlerin hizmetine sundu. Wan-na, Tepebaşı'ndan Levent'e taşınıp, 1 Ocak'ta kapısına kilit vuran dünyaca ünlü Uzakdoğu restoranı Hakkasan'ın yerinde açıldı. İstanbul Doors Group'un ortakları Rıza-Levent Büyükuğur kardeşler ve Berk Ekşioğlu, Wan-na'nın açılışı için perşembe akşamı bir davet verdi. Uzakdoğu mutfağına düşkün elitler, Wan-na'yı özlemiş olacaklar ki, açılışa resmen akın ettiler.

EX SEVGİLİLER ÖPÜŞÜP BARIŞTI!
Açılışta, Eda Taşpınar ile yedi yıl birliktelikten sonra geçen yaz ayrıldığı eski sevgilisi Nurettin Hasman da vardı. Şimdiye kadar aynı mekanda olmamaya büyük özen gösteren eski sevgililer, davette ayaküstü sosyalleşirken bir süre sonra karşılaştı. İkili, birbirlerini görmemezlikten gelecekleri düşünülürken, selamlaşıp öpüştüler. Açıkçası ağzım bir karış açık kaldı; düşünsenize ayrılığın ardından Nurettin Hasman, Eda için neler söylemişti!!! Demek ki zaman her şeyin ilacıymış. Bu arada Eda'nın yanında sevgilisi Bora Kozanoğlu yoktu, belki de bu yüzden geçmişe sünger çekip eski sevgilisiyle selamlaşıp öpüşmekte bir sakınca görmedi. Umarım Bora Kozanoğlu bunu öğrendiğinde Eda'ya kızmaz!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA