Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sesiyle başı dertte!

Geçen ay Uludağ'da kayak yaparken sağ bacağı iki ayrı yerden kırılan sanatçı Hülya Avşar'a nazar değdi! Uzun süre ayrı kaldığı sevgilisi Sadettin Saran ile barış çubuklarını tüttürmeyi başaran, 'Hülya Avşar Soruyor' programıyla adından söz ettiren ve 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' programında Oylum Talu'dan boşalan jüri koltuğuna oturan Avşar için her şey çok iyi giderken galiba göze geldi! Halen koltuk değnekleri ile dolaşmak zorunda kalan Avşar, şimdi de ses telleriyle uğraşıyormuş. Ses tellerinde nodül olan Avşar, bu yüzden Fulya'daki bir hastanenin kapısını aşındırıp duruyor.

SESİ ERSOY'A BENZEYEBİLİR!
Bu arada pazar günkü programda Bülent Ersoy ve Ferdi Tayfur'un taklidini yapan bir yarışmacı için, "Yanlış bir söz kullanmayayım. Gay değil de, homoseksüel mi derler, ne derler. Bu insanların sesi hep böyle çıkıyor. Sadece Bülent Ersoy değil. Sahnede hepsinin ses o tonda" diyen Avşar, umarım ses tellerindeki problem yüzünden onlar gibi konuşmaya başlamaz!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA