Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Şehir efsanesi bomba çıktı!

Bennu Gerede, önceki hafta 1,5 aydır flört ettiği Cem Büyükhanlı ile dedesi Hüsrev Gerede'nin Teşvikiye'deki anıtının önünde evlenmişti. Balayı için, Orhan Pamuk ile sevgilisi Kiran Desai'nin yakalandığı Hindistan'ın tatil cenneti Goa'yı tercih eden çiçeği burnunda evliler, önceki gün çifte kavrulmuş bir kıvamda İstanbul'a döndüler. Bu arada nikahsız ilk beraberliğinden üç, ikincisinden de bir çocuğu bulunan Bennu Hanım'ın yine hamile olduğuna dair rivayetler ortalarda kol geziyordu! Resmen şehir efsanesine dönen bu hikayeyi ilk ağızdan öğrenmek için Bennu Hanım'ı aradım. İlk önce merak edenlerin merakını gidereyim; Bennu Hanım hamile değil; ama çok dertli!!!

HAMİLE DEDİKODUSU İSYAN ETTİRMİŞ!
Bu şehir efsanesi yüzünden, Bennu Hanım'ın balayında bile telefonu susmamış. Bu yüzden telefonunu kapatmak zorunda kalmış. Ben, İstanbul'a ayak bastıktan sonra telefonunu açan Bennu Hanım'ı arayan 20'inci kişi falanmışım! Sonuç olarak Bennu Hanım'ın söylediği şu: "Her ciddi ilişki yaşadığım erkekten hamile kaldığım için, bunu da yakıştırdılar herhalde"!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA