Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

TARKAN BİTEN AŞKIN PEŞİNDEN KOŞUYOR!

Uyuşturucu olayından sonraki suskunluğunu yepyeni bir single ile bozmaya hazırlanan Tarkan'ın şimdi de aşk hayatının sekteye uğradığını öğrendim! Yedi yıllık avukat sevgilisi Bilge Öztürk'le Temmuz 2008'de yollarını ayıran Tarkan, 2009'un ilk aylarından Nil Özalp ile aşk orucunu bozmuştu. Hoş, aşıklar herkesin yaptığı gibi başlarda aşklarını yalanlasa da sonra kabullenmişlerdi! Hatta Tarkan, gözlerden uzak ilişki yaşadığı sevgilisi Nil Özalp'e, şubatta çıkardığı albümüne adını verdiği 'Acıkolik' adlı şarkıyı da hediye etmişti. Ancak öğrendim ki, yaklaşık bir yılı aşkın süredir devam eden ilişki, Tarkan'ın kıskançlıkları yüzünden bitmiş!

NİL YÜZ VERMEMİŞ!

Uzun süredir ortalarda gözükmeyen Tarkan; Selim-Marcella Hamamcıoğlu çiftinin Kız Kulesi'ndeki Formula 1 partisine gidince şaşırmıştım. Sonrasında öğrendim ki; Tarkan, kendisini terk eden Nil Özalp'ı görüp konuşmak için partiye gitmiş. Ancak partideki bir arkadaşımdan öğrendiğime göre, Nil ile Tarkan mekanda köşe kapmaca oynamış; Nil kaçmış, Tarkan kovalamış!!! Tarkan, Kız Kulesi'nin ardından Reina'ya geçen Nil'in yine peşinden gitse de, amacına ulaşamamış! Nil'le barışmak için bin takla atan Tarkan, bakalım amacına ulaşabilecek mi!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA