Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Komşu villada gizli aşk!

Beş yıllık eşi Mehmet Ali Erbil'den anlaşmalı olarak Nisan'da boşanan Tuğba Coşkun'un adı, hem boşanmadan önce, hem de sonra işadamı Önder Fırat'la anılmıştı. Fırat'tan ses çıkmazken, Coşkun ise sürekli bu iddiaları yalanlamıştı. Öncesini bilmiyorum ama Coşkun ile Fırat'ın bir süredir aşk yaşadığı artık kesin. Biliyorsunuz; Coşkun, Erbil'den nafaka olarak Yalıkavak'taki ünlülerin sitesi Casa Nova'daki villayı da almıştı. Şimdi kimsenin bilmediği bir gerçeği açıklıyorum; aynı sitede Önder Fırat'ın da bir villası var. Casa Nova'da oturan üç farklı kişiden öğrendiğime göre Coşkun, kendi villası yerine daha çok Fırat'ınkinde zaman geçiriyormuş.

19 MAYIS TATİLİNDE OĞLU DA TANIKLIK ETMİŞ!
Sezen Aksu ile evliliğin eşiğinden dönen Önder Fırat'ın oğlu, 19 Mayıs tatilinde babasının yanına Bodrum'a gidince, o da gözleri ile bu aşka şahitlik etmiş. Hatta annesine, "Bu kadın sürekli bizim evimizde" diye telefon açmış. Geçtiğimiz günlerde de Bodrum Marina'da Önder Fırat'ın teknesinde görülen aşıklar, bakalım bu ilişkiyi daha ne kadar gizleyebilecek!!! Bu arada "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz" sözü bir kez daha doğrulanmış oldu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA