Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Monako Prensi için biraraya geldiler!

Davet açısından sakin günler geçiren İstanbul'a Monako Prensi II. Albert hareket getirdi. Prens Albert'in tahta çıkışını kutlamak için verilen davette, sosyetenin ünlü isimleri biraraya geldi

Sosyete Bodrum ve Çeşme'ye göçtüğü için İstanbul sakin günler geçiriyor. Geçen hafta İstanbul'daki sakinliği bozan en önemli etkinlik, Monako Prensi II. Albert'in tahta çıkışının kutlandığı davetti. Monako Prensliği İstanbul Fahri Konsolosu Tuna Köprülü, II. Albert'in tahta çıkışını kutlamak için Sait Halim Paşa Yalısı'nda bir davet verdi. Davetin diğer ev sahibi ise, Prens Albert'i temsilen davet için bir günlüğüne İstanbul'a gelen Monako Prensliği Saray Nazırı Jacques Boisson'du.

ŞEHİRDE KALANLAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ
Güney'de tatilde olmayıp şehirde kalan İstanbul'un elitleri davete büyük ilgi gösterdi. Prensin tahta çıkışını kutlayanlar arasında Fener Rum Patriği Bartholomeos da vardı. Monako'nun milli marşı ve İstiklal Marşı'nın çalınmasından sonra Tuna Köprülü, günün önemini anlatan bir konuşma yaptı. Sonra yemeğe geçildi ve bugünlerde çok sık bir araya gelemeyen İstanbul sosyetesi bu fırsatı değerlendirip bol bol sosyalleşti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA