Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ivana, Miami'de ayakta alkışlandı!

'Sex and The City 2' filminde Kim Cattrall (Samantha) tarafından bir mayokinisi giyilen Ivana Sert, aldı başını gidiyor! Filmin Mayıs ayında New York'taki galasının ardından gerçekleşen 'After Party'de mini bir defile düzenleyen Ivana'nın tasarımları büyük ilgi görmüştü. Amerika pazarına hızlı bir giriş yapan Ivana, önceki gün de her yıl düzenlenen 'Miami Fashion Week Swimwear'da cicilerini moda tutkunları ile buluşturmuş. Internet sitelerinin yazdığına göre; fiyatları 250 ile 900 dolar arasında değişen 60 parçalık koleksiyon, izleyenler tarafından ayakta alkışlanmış.

VICTORIA'S SECRET'TEN HABER BEKLİYORMUŞ
Samantha'yı giydirdiği için moda haftasında pek bir popüler olan Ivana ile Bloomberg Businessweek, El Neuvo Herald, Palm Beach Post, Daily Me ve Bradenton Times röportajlar yapmış; NBC 6-TV de defilesini yayınlamış. Internet sitelerindeki haberleri okuyunca Miami'de büyük sükse yapan Ivana'yı aradım; mutluluktan havalara uçuyordu. Ünlü iç giyim markasıtasarımını giymesinin faktörü büyük ama görünen o ki, Allah Ivana'ya "Yürü ya kulum" dedi!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA