Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Elitlerin imdadına maçlar yetişti

Ramazan'dan dolayı şehirde yaprak kıpırdamayınca, İstanbul'un elitleri, sosyalleşmek için Beşiktaş ve Galatasaray'ın UEFA maçlarına akın etti. Ünlü taraftarlar böylece futbol sezonunu da açmış oldu

Ramazan'dan dolayı yaprak kıpırdamayan İstanbul'da, elitlerin sosyal hayatını Beşiktaş ve Galatasaray'ın UEFA maçları renklendirdi. Beşiktaş'ın salı günü İnönü Stadı'nda Finlandiya takımı HJK Helsinki ile oynadığı UEFA Avrupa ligi play-off ilk maçına iş ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim akın etti. Kimi yalnız, kimi eşiyle, kimi sevgilisiyle, kimi de çocuğuyla stada gelen ünlü Beşiktaşlılar, kazanılan 2-0'lık galibiyetle evlerine mutlu döndüler. Bu arada Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in eşi ve çocukları da her zamanki gibi takımı desteklemek için stattaydı.

İLK YARI ÜZÜLDÜLER
Perşembe akşamı da ünlü Galatasaray taraftarları, takımlarının UEFA Avrupa Ligi play-off maçı için Ali Sami Yen'deydi. Galatasaray'ın Ukrayna takımı Karpaty Lviv ile yapacağı karşılaşmayı canlı izlemek ve sosyalleşmek için stada gelen iş, cemiyet, spor ve sanat dünyasından birçok ünlü isim, ilk yarı bittiğinde çok üzgündü. Çünkü Galatasaray 2-0 yenikti. Neyse ki ikinci yarı Galatasaray iki gol atıp beraberliği yakaladı da ünlüler biraz teselli buldu! Maçı izleyenler arasında eski başbakanlardan Mesut Yılmaz da vardı. Yılmaz maça, kulübün eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak ve işadamı Sinan Uyanık ile birlikte geldi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA