Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Diane Von Furstenberg'i İstanbul'a getiriyorlar

Cengiz-Demet Sabancı Çetindoğan çifti, moda dünyasında arka arkaya bombaları patlatmaya devam ediyor! Aralarında Ferre, D&G ve Guess'in de olduğu 13 dünya markasını Türkiye'deki moda tutkunlarıyla buluşturan Çetindoğan çifti; geçen yıl da Harvey Nichols'ı devralmıştı. İşte Çetindoğan çiftinin son bombası: Çift, bu kez de İstanbul'da kruvaze elbisenin mucidi olan, moda dünyasının efsanevi isimlerinden Diane von Furstenberg'in (DvF) butiğini açıyor. 63 yaşındaki Belçika doğumlu tasarımcı Furstenberg, 23 Eylül Perşembe günü Abdi İpekçi Caddesi No: 63'teki butiğinin açılışını bizzat yapmak için İstanbul'a geliyor.

YALIDA AĞIRLAYACAK
Çetindoğan çifti; Sienna Miller, Beyonce, Jennifer Lopez ve Heidi Klum gibi dünyaca ünlü isimlerin de gözde markası olan Diane von Furstenberg onuruna, ilk akşam Hotel Les Ottomans'da İstanbul'un elitlerinin de katılacağı bir davet verecek. Efsane olmuş bir markayı İstanbullularla buluşturmayı başaran Demet Sabancı Çetindoğan, ertesi gün de ünlü modacının onuruna yalısında çok özel bir davet düzenleyecek. Böylesi bir başarıyı gösteren Çetindoğan çiftine cidden kocaman bir alkış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA