Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Fransızlar Hakan'ı 'Off' yaptı!

Geçen yıl Fransız Vogue'un yayın yönetmeni Carine Roitfeld ve Kate Moss'un Londra Moda Haftası'ndaki defilesini en ön sıradan seyrettiği Hakan Yıldırım, bu yıl Paris Moda Haftası'nda resmi takvime girmeyi başarmıştı. Moda dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan Andam'ı da kazanan Yıldırım'ın son dakika gölü yediğini öğrendim!

TORPİL İMASI YAPILMIŞTI!
Paris Moda Haftası'nda Dior, Lanvin, Balanciaga gibi büyük markaların defile düzenlediği 'On', bir de genç tasarımcıların yer aldığı 'Off' diye farklı iki bölüm var. Geçen perşembe baktığımda Hakan'ın 30 Eylül'deki defilesi 'On schedule'daydı; dün baktım 'Off schedule'a geçivermiş! Hem de aynı saat ve gün ile... Yıldırım'ın moda dünyasında bir Türk olarak bir anda başarı kazanmasını niyeyse biri çekememişti! Bu kişi, dünyanın en önemli 600 moda eleştirmenine, "Nasıl hiçbir başarısı olmayan bir Türk tasarımcıya bu ödül verilir? Nasıl Andam'ın sözcüsü ve Fransız Vogue'un editörü onca defile arasından sadece Hakan'ın defilesine gider" şeklinde torpilli olduğunu ima eden bir e-posta yollamıştı. Hatta bu eposta, Temmuz'da İngiltere'nin prestijli gazetesi Independent'ta bile yayınlanmıştı. Artık bu spekülasyonlar mı etkili oldu bilmiyorum ama son dakika Hakan Yıldırım 'On schedule'dan 'Off schedule'a kayıvermiş!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA