Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ünllü golfçüler şamdan plus için yarıştı

Şamdan Plus Dergisi, gelenekselleştirmeyi planladığı golf turnuvasının ilkini 'Şamdan Plus Golf Cup Powered by OMEGA' adıyla gerçekleştirdi. Kemer Golf&Country Club'daki turnuva, iş ve cemiyet hayatının en ünlü golfçülerini bir araya getirdi

Zengin içeriğiyle, en çok okunan cemiyet dergisi olan Şamdan Plus, golf turnuvası düzenledi. Geleneksel hale gelecek olan turnuvanın ilki, İsviçre'nin önde gelen saat markası OMEGA'nın desteğiyle 'Şamdan Plus Golf Cup Powered by OMEGA' adıyla gerçekleşti. Kemer Golf&Country Club'daki turnuvada, iş ve cemiyet hayatından 84 ünlü golfçü mücadele etti. Sabahın erken saatinde başlayan turnuvada, golfçüler bir yandan birinci olmaya çalışırken diğer yandan da saha içine kurulan stantlardaki ikramlarla keyifli bir gün geçirdi.

BEYHAN BENARDETE EN İYİ SKORU YAPTI
Oldukça çekişmeli geçen Şamdan Plus Golf Cup Powered by OMEGA'da, erkekler A kategorisinde Fikret Öztürk, B kategorisinde Yusuf Teoman ve C kategorisinde ise Yıldırım Demirören birinci oldu. Bayanlarda ise A kategorisinde Banu İpeker, B kategorisinde de Ayşıl And turnuvanın birinciliğine ismini yazdırdı. Turnuvanın en iyi skoruna, erkeklerde Fikret Öztürk, bayanlarda Beyhan Benardete imzasını attı. Dereceye girenler, kulüp binasında düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Ödül töreninden sonra sokak lezzetlerinin servis edildiği bir yemek verildi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA