Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Hatıralarında bile Efe'ye yer yok!

Deniz Akkaya, geçen yıl Miami'de dünyaya gelen kızı Ayşe'nin birinci yaşını, pazar günü Bebek'teki mel'S'te dillere destan bir partiyle kutladı. Bir kuş sütünün eksik olduğu söylenen Ayşe'nin doğum gününe, aralarında ünlü isimlerin de olduğu yaklaşık 200 kişi katıldı. Deniz Akkaya ile evleneceği konuşulurken, şok bir kararla Duygu Ekşi ile evlenen Ayşe'nin babası Efe Önbilgin'in doğum gününe gelip gelmeyeceği merak konusuydu. Hoş, doğum gününden birkaç gün önce Akkaya, Önbilgin'in gelmeyeceğinin sinyallerini vermişti...

SEVGİLİSİYLE BİRLİKTE EV SAHİPLİĞİ YAPTI
25 gündür flört ettiği sevgilisi Ferruh Taşdemir'le birlikte misafirleriyle ilgilenen, çocuklarla top havuzunda oynayan Akkaya; görünen o ki, kızının babasını hayatından tamamen silmiş! Akkaya, doğum günü pastası üflenmeden önce bir barkovizyon gösterisi hazırlamış. Hamileliğinden doğumuna, kızı Ayşe'nin ilk emekleyişinden en güzel anlarına her şeyi perdeye yansıtmış. Ancak bütün bunların içinde Ayşe'nin babası Efe Önbilgin'in tek bir görüntüsü bile yokmuş! Anlayacağınız Akkaya, kızının babasını hatıralarından bile silmiş!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA