Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sanatın destekçileri görev başında!

İstanbul'un elitleri, sanata ve sanatçıya her zaman ilgi gösterir. Sergileri kaçırmaz, müzayedeleri takip eder ve eserlerin değer kazanmasına katkı sağlar. Özetle sanatın en büyük takipçileri elitlerdir. Geçen hafta açılan bir sergi, elitlerin sanata olan ilgisini bir kez daha ortaya koydu. Türkiye'nin yetiştirdiği en önemli sanatçılardan biri olan, özellikle özgün baskı sanatında yurt dışında da büyük üne sahip olan Süleyman Saim Tekcan, 50'nci sanat yılı kutlamaları çerçevesinde bir sergi açtı.

MANEVİ DESTEĞİN YANI SIRA MADDİ KATKI
Toprak Sanat Galerisi işbirliğiyle Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen serginin açılışına elitlerin ilgisi çok büyüktü. Ünlü sanatçıyı bu özel gününde yalnız bırakmayan elitler, eserleri de tek tek inceledi. Süleyman Saim Tekcan'ı kutlayıp ona övgüler yağdıran elitlerin sergiye katkısı bundan ibaret değildi. Çünkü birçoğunun, beğendikleri eserleri ayırttıklarını gördüm. Yani elitler, manevi desteğin yanı sıra sergiye maddi olarak da katkıda da bulundu. Her zaman sanatçısına sahip çıkan elitlere kocaman bir alkış...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA