Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Defile stresini partiyle attı

Geçen yaz Türkiye'deki ilk defilesini İstanbul Fashion Week (IFW) kapsamında gerçekleştiren ve büyük sükse yapan Atıl Kutoğlu, ikinci kez IFW'de boy gösterdi. Kutoğlu, geçen yıl olduğu gibi defilesine gelen, kendisine destek olan dostlarına, defileden sonra Swissotel'de verdiği partiyle teşekkür etti. İstanbul'un elitlerinin bir araya geldiği partide ünlü modacı, davetlilerinin hepsiyle tek tek ilgilendi. Defile üzerine kritiklerin yapıldığı sohbetlerden sonra DJ müziğiyle eğlence başladı. Atıl Kutoğlu, günlerdir hazırlandığı defilesinin başarılı geçmesinin mutluğuyla gecenin en çok eğlenen ismiydi. Tabii Kutoğlu'nun cemiyet hayatından ünlü dostları da onunla birlikte eğlenceli saatler geçirdi.

AVUSTURYA PRENSESİ ELİTLERLE TANIŞTI...
Partide, Kutoğlu'nun dostu olan Avusturya Prensesi Camilla von Habsbur da vardı. Kutoğlu, Avusturya Prensesi'ni İstanbul'un elitleriyle tanıştırdı. Prenses, Atıl Kutoğlu'nun koleksiyonundan bir kıyafetle partiye katıldı ve şıklığıyla göz kamaştırdı. Defilede görev alan yabancı mankenler de partiye renk kattı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA