Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Basçıyla flörtü 10 gün önce başlamış

Uzun bir ayrılık döneminden sonra iki hafta önce Roxy'de birlikte görülen ve sabah zilzurna mekandan çıkıp aynı eve giden Berrak Tüzünataç ile Nejat İşler'in ilişkilerinde üçüncü raundun başladığı yorumları yapılmıştı! Tüzünataç, geçen hafta Duman grubunun basçısı Ari Borakas ile Bebek'te görüntülenince de, benim gibi herkesin kafası karışmıştı.
Biraz araştırınca öğrendim ki; Tüzünataç ile İşler'in üçüncü raundu birkaç günde sona ermiş. Tüzünataç da hiç zaman kaybetmeden kalbini Ari Borakas'a açmış.

BERRAK KADAR HIZLISINI GÖRMEDİM!
Yakın çevresinden öğrendiğime göre Tüzünataç'ın, Borakas ile flörtü 10 gün önce başlamış. Çiftin 'cicim günleri' gayet iyi gidiyormuş. Bu arada Tüzünataç'ın hızına şapka çıkarmak lazım! İki yıllık aşkıyla üçüncü kez denemeye karar verip birkaç gün içinde vazgeçmek ve bu denemeden 3-5 gün sonra da yeni bir aşka yelken açmak herkesin yapabileceği bir şey değil. Şimdiye kadar birçok hızlı âşık gördüm ama bu kadar hızlısına pek rastlamadım doğrusu!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA