Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Doğum günü için kuaförünü Paris'e çağırdı!

Sevgilisi Cem Uzan'ın Paris'teki evine yerleşen Derin Mermerci'nin bugünlerde yine bir doğum günü telaşı içinde olduğunu öğrendim.
25 Aralık'taki Uzan'ın 50'nci doğum günü için günlerce hazırlık yapan Derin Hanım, şimdi de kendi partisine hazırlanıyormuş.
28 Nisan'da 30 yaşını dolduracak olan Derin Hanım, bu kutlamayı çok önemsiyormuş. Şimdi sizle duyduğum bir bilgiyi paylaşacağım ki, Derin Hanım'ın bu partiye ne kadar özendiğini anlayın!
Mermerci, parti için İstanbul'daki kuaförünü Paris'e çağırmış.
Kuaförü sabah Paris'e gidip Mermerci'nin saçını yapıp ertesi gün de geri dönecekmiş. Derin Hanım şimdiden kuaförünün uçak biletlerini gönderip otel rezervasyonunu da yaptırmış.

KUTLAMA UZAN'A MORAL VERECEK
Bu arada Cem Uzan'ın moralinin bugünlerde çok bozuk olduğunu duydum. Çünkü avukatları, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ndeki Türkiye aleyhine açtığı 170 milyar dolarlık davayı kazanacağına öyle bir inandırmışlar ki, kaybedince Uzan resmen yıkılmış.
Derin Mermerci'nin 28 Nisan'daki doğum günü kutlamasıyla moral depolamayı düşünüyorlarmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA