Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Daha cicim aylarında ayrı düştüler!

Ünlü oyuncu Meltem Cumbul'un Kıvanç Tatlıtuğ ile yaşadığı ilişkinin ardından aşk orucunu DJ Bora Uzer ile bozup, bozmadığı bir muamma olmuştu! İki taraf da bir açıklama yapmadığı gibi, bir de Cumbul'un "Bora Uzer ile birlikte misiniz?" sorusuna kahkaha ile cevap vermesi, kafaları iyice karıştırmıştı! Doğrusunu yine benden öğrenin; her iki taraf bir açıklama yapmasa da, Cumbul sorulara kahkaha ile cevap verse de, Cumbul ile Uzer yaklaşık 2.5 aydır aşk yaşıyor. Nereden mi biliyorum; en yakınlarındaki kişilerden!!! Bu arada çok mutlu olduklarını duyduğum âşıkların, daha cicim aylarında aralarına hasretlik girmiş!

MELTEM YİNE BODRUM YOLCUSU
Henüz 2.5 ay önce flört etmeye başlayan ve mutluluktan ayakları yere basmadıkları konuşulan âşıkların ayrı kalmalarının nedeni, Bora Uzer'in Bodrum'daki işleri. Uzer, yaz sezonunu Bodrum'da çalışarak geçireceği, Cumbul'un da İstanbul'da dizi çekimleri olduğu için, aralarına mecburi bir hasretlik girmiş. Meltem, geçen yıl Tatlıtuğ ile flört ederken, Kıvanç'ın Bodrum tutkusu nedeniyle, neredeyse bütün yazı Bodrum'da geçirmişti. Görünen o ki, yeni sevgilisi de bütün yazı Bodrum'da çalışarak geçireceği için, Meltem'e hafta sonları da olsa yine Bodrum yolları görünüyor!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA