Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Doğa'yı 'kürkçü dükkanı'na çevirdi!

Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, geçen yıl haziran ayında Şahan Gökbakar'dan ayrıldıktan sonra bir dergiye verdiği röportajda "Şahan'dan sonra eski ilişkilerimde katliam yaptım" demişti! Diğerlerini bilmem ama her nedense mimar Ahmet Tolan'la geçmişini bir türlü silemiyor! 2003 yılında flört etmeye başlayan ve evliliğin eşiğinden dönen aşıklar, herhalde şimdiye kadar kaç kez ayrılıp barıştıklarını kendileri bile unutmuştur! Doğa, Şahan'la ilişkisi bittiği günden bu yana Ahmet ile Tolan ile üç kez barışıp, ayrıldı. Hoş, Doğa ile Ahmet en son büyük bir kavgaya tutuşup ayrıldıkları için; artık kimse barışmalarına ihtimal vermiyordu. Hatta Lucca'da karşılaştıklarında birbirlerinin yüzüne bile bakmamışlardı!!!

DOĞA RUTKAY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!

BU KEZ ÇEŞME'DE BARIŞMIŞLAR
Doğa ile ayrılıklarında araya sürekli reklam alan Ahmet, yine bir yolunu bulup Doğa'yı kandırmayı başarmış. Müzmin aşıklar, hafta sonu, Çeşme'de tekrar barış çubuklarını tüttürmüşler. Ahmet, tilki misali dönüp dolaşıp soluğu Doğa'nın kürkçü dükkanında alıyor. Bakalım ilişkileri bu sefer ne kadar sürecek!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA