Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Aşk yuvaları Pekkan'ın evi!

Bülent Çavuşoğlu'nun inkar ettiği, Ajda Pekkan'ın da yaptığı açıklamalarla kafa karıştırdığı aşk; halen gizli saklı da olsa, dolu dizgin devam ediyor. Bülent Bey bu süreçte, kendisine boşanma davası açan beş yıllık eşi Tuğçe Hanım'ın eline koz vermek istemiyor anlaşılan! Bu arada birbirlerini deliler gibi sevdikleri konuşulan çiftle ilgili, kulağıma sürekli haberler geliyor. 'Yuva yıkan kadın' konumuna düşmek istemeyen Ajda Pekkan; çevresine, "Onların evliliği zaten sekteye uğramıştı; benimle bir ilgisi yok" diyormuş. Haksız da sayılmaz tabii; kara bulutlar, Çavuşoğlu çiftinin evliliğinin üzerine geçen yıl çöreklenmiş, o dönem evliliklerini kurtarmışlardı...

SEVGİLİSİNE ELLERİYLE YEMEK YAPIYORMUŞ
Daha önce Somali'de el ele görülen aşıklar; bu süreçte İstanbul'da görünmek istemedikleri için daha çok Ajda Pekkan'ın Arnavutköy'deki evinde zaman geçiriyormuş. Bülent Bey'in haftanın dört-beş günü Pekkan'ın evinde kaldığı konuşuluyor. Süperstar, akşamları dört gözle yolunu beklediği sevgilisine, sevdiği yemekleri yapmaktan da büyük keyif alıyormuş. Çavuşoğlu'nun boşanma davası sonuçlanana kadar, aşıklar için hayat böyle devam edecek gibi gözüküyor!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA