Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Pamuk gibi kalbi varmış!

Kılık kıyafeti ve yaşam tarzıyla magazin basının gündeminden düşmeyen çağdaş sanatın en ünlü temsilcilerinden Haluk Akakçe'nin pamuk gibi bir kalbi varmış! Geçenlerde Nişantaşı'nda dini kitaplar satan bir çocuk, Akakçe'ye de kitap satmaya çalışmış. Çocuğa, kazandığı parayla ne yapacağını sormuş. Çocuk da "Üşüyorum, giyecek bir şeyler alacağım" demiş. Bunun üzerine "Gel ben senin ihtiyacını karşılayayım, sen de bu işi bırak, sokaklarda sürünme" demiş.

KUAFÖR ÇIRAĞINI OKUTMAK İSTEMİŞ AMA KABUL ETMEMİŞ
Çocuğu alıp yan taraftaki Beymen Blender'a götürmüş ve botundan montuna kadar tepeden tırnağa giydirmiş. Bu arada Haluk Akakçe'nin gittiği kuaförde çalışan bir çocuğa da, "Senin bu yaşta okuman gerekiyor, okula git bütün masrafını ben karşılayacağım" teklifinde bulunduğu kulağıma geldi. Gerçi çocuk çalışmak istediğini söyleyip okul teklifini kabul etmemiş ama Akakçe'nin bu pamuk kalbini sarıp sarmalamak lazım! Çünkü günümüzde böyle yardımseverlere pek rastlanmıyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA