Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yeni yıl hediyesi striptiz şov olmuş

Bodrum'daki Maça Kızı'nın sahibi Sahir Erozan, geçen ay ABD'nin iki numarası Joe Biden'ı ağırladığı İstanbul'daki yalısında yılbaşında da dostlarına çılgın bir parti vermiş! Nurettin Hasman, Şebnem Dereli, Mine Kalpakçıoğlu ile sevgilisi Mert İncekara, Melis Murathanoğlu ile sevgilisi Osman Merzeci, Aslı-Erkut Soyak ve Evren-Arhan Kayar, Sahir Bey'in çılgın partisine katılan 100 davetlisi arasında öğrenebildiklerimden birkaçı... Erozan, dostlarına güzel bir yılbaşı gecesi yaşatmak için müthiş bir hazırlık yapmış; barmen ve DJ'e kadar her şeyi düşünmüş.

IŞIKLAR KARARMIŞ ŞOV BAŞLAMIŞ!
Partide saatler 24.00'ü gösterip herkes birbirini kutlarken ışıklar kararmış ve içeriye üç güzel kadın girmiş. O saate kadar salonun ortasına kurulan borunun ne işe yaradığını merak edenler, gelenlerin müzik eşliğinde boru dansı yapmaya başlamasıyla durumu anlamış! Davetlilerin alkış ve çığlıkları eşliğinde striptizciler üzerlerindeki giysileri birer birer çıkarmış... Partiye katılanlar bugünlerde ballandıra ballandıra bu partiyi anlatıyormuş. Duyanlar da Sahir Erozan ile kanka olup bir dahaki partisine davet edilmenin yollarını arıyormuş!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA