Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Eşi için 960 bin €'ya Rolls-Royce sipariş etti

Biri, Azeri eniştemiz Reza Zarrab'a "Artık bir dur" desin!
O, eşi Ebru Gündeş'i mutlu etmek için kesenin ağzını sonuna kadar açıyor açmasına ama haberi olsun, eşinin hemcinsleri de orta yerinden çatlamak üzere!!! İki yıl önce evlendiği Ebru Gündeş'i zaten pahalı hediyelere boğan Zarrab; eşinin kızları Alara'yı kucağına vermesinden sonra iyice bir coştu! Gündeş'e doğum hediyesi olarak 26 milyona Kanlıca'da iki yalı, Sapphire'de 3 milyon 750 bin liraya ofis ve Bodrum'da 1 milyon liraya yazlık alan Zarrab, şimdi de eşi için 'kralların otomobili' olarak anılan, İngilizlerin en ünlü otomobil markası Rolls-Royce'un Phantom modelinden sipariş verdi...

YALIYA ROLLS-ROYCE YAKIŞIR!
Zarrab, doğumdan sonra eşine 360 bin Euro'ya Porsche 911 Turbo S Cabriolet almıştı; görünen o ki, bu hediye onu kesmemiş! Herhalde yalıya Rolls-Royce yakışır, diye düşünen Zarrab; şimdi de İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in özel izniyle yurt dışına satılabilen Rolls-Royce Phantom siparişi vermiş. Siparişle üretilen otomobilin Türkiye'deki satış fiyatı dudak uçuklatacak cinsten; tam tamına 960 bin Euro (Türkçesi 2 milyon 223 bin lira). Yakın çevresinden duydum ki Zarrab, Kasım'da teslim alacakları Rolls-Royce için şimdiden 'EGZ' harflerinden oluşan bir plaka da ayırtmış. Hediyede sınırları zorlayan Zarrab, bundan sonra Gündeş'e ne alacak çok merak ediyorum doğrusu!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA