Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Başkan'ın kızı tüp bebekmiş!

4 Şubat 2011'de, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın Yunan sevgilisi Fani Hanım'ın hamile kalabilmek için tedaviye başladığını yazmıştım. Ancak o dönem, Galatasaraylı bir gazeteci büyüğüm aramış, "Bülent'ciğim Ünal Bey'i Galatasaray'a başkan yapmaya çalışıyoruz; çekemeyenler bu dedikoduları çıkarıyor. Adamın yaşı 70, işi bitmiş; ne bebeği Allah aşkına" demişti. Fani Hanım, nurtopu gibi bir kız dünyaya getirince 71 yaşındaki Ünal Bey'de işin bitmediği anlaşıldı ama 45 yaşında anne olmaya karar veren Fani Hanım için bu hiç de kolay olmamış! Geçen yıl da yazdığım gibi, bir sürü tedaviden geçen Fani Hanım, sonuç alamayınca tüp bebek yöntemine başvurmuş. İlk denemenin sonunda da Ünal Aysal'ı bir kez daha baba yapmayı başarmış!

TORUNLARIYLA YENİ DOĞAN KIZINI TANIŞTIRACAK!
Ünal Aysal, 71 yaşında baba olunca; eski eşi Ahu Hanım'ın üzüldüğünü, 41 yaşındaki büyük kızı Ala Aysal ile 39 yaşındaki küçük kızı Ceyla Aysal'ın ise büyük tepki gösterdiğini duymuştum. Hatta Ceyla Hanım'ın bu konuda büyük kavgalar ettiği, babasıyla küstüğü de kulağıma gelmişti. Ünal Başkan, kızlarının gönüllerini biraz olsun almayı başarmış galiba. Ala Hanım ile Ceyla Hanım, hâlâ kız kardeşlerini görmediler ama Ünal Bey'in torunlarına teyzelerini gösterme ricasını kırmamışlar. Ünal Başkan, bayram tatilinde anneleriyle Mikonos'a gidecek olan Ala Hanım'dan iki, Ceyla Hanım'dan bir torununu minik kızıyla tanıştırıp kaynaştıracakmış. Kim bilir, belki Ünal Bey kızlarını da, kardeşleri ile tanışmaya ikna edebilir!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA