Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Avrupa jet-set'iyle Monako’da buluştular

İstanbul'un elitleri, Avrupa jet-set'inin buluşma yeri olan Monako'da, 64. Kızılhaç Balosu'na katıldı. Baloda en ön masalarda ağırlanan elitler, Monako Prensi ve eşiyle birlikte bol bol dans etti

Monako'yu komşu kapısı haline getiren İstanbul'un elitleri geçen hafta sonunu yine orada geçirdi.
Elitlerimiz bu kez, Avrupa'nın en önemli yardım etkinliği olan Kızılhaç Balosu'na katılmak için Monako'daydı. La Societe des Bains de Mer (SBM) ile Demet Sabancı Çetindoğan'ın sahibi olduğu World Travel Channel'ın organizasyonuyla Monako'ya giden elitler çok renkli bir hafta sonu geçirdi. Elitler, Prens II. Albert ve Prenses Charlene'in ev sahipliğinde düzenlenen 64. Kızılhaç Balosu'na katıldı.

PRENS VE PRENSES İLE DANS ETTİLER
850 davetlinin katıldığı baloda, bizim elitler en ön masalarda ağırlandı. Prens II. Albert in en çok sevdiği gruplardan Scorpions'ın şarkılarıyla renk kattığı balo, Boy Georges'un DJ performansıyla geç saatlere kadar devam etti. Elitlerimiz piste çıkıp, Prens ve Prenses ile dans etti. Kızılhaç Balosu'ndan sonraki gün 'Australian Pink Floyd' konserini de izleyen elitlerimiz, Atletico Madrid-Chelsea Süper Kupa maçını izlemek için 31 Ağustos'ta tekrar Monako'da buluşmak üzere İstanbul'a döndü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA