Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Elitlerin içindeki sanatçı ortaya çıktı

Türkiye'de gençlerin enerjisini toplumsal faydaya dönüştürmek için kurulan Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), 10'uncu yılını yıllarca unutulmayacak bir geceyle kutladı. ASTAŞ Holding'in ana sponsorluğunda, Kuruçeşme Arena'da 'Gönülden Sahneler' adıyla gerçekleşen gecede, iş ve cemiyet hayatının ünlü isimleri sahneye çıktı ve kimi şarkı söyledi, kimi de dans etti. Demet Sabancı Çetindoğan, Şirin Yalçın, Berna Tokar, Sedef Karamehmet, Ceyla Aysal, Arzuhan Yalçındağ, Osman Çarmıklı, Cem Duna, Asaf Savaş Akat ve Beyaz; Ozan Doğulu ve orkestrası eşliğinde sahnede öyle bir performans sergiledi ki, sanatçılara parmak ısırttılar! 600 davetlinin 600'er lira verip katıldığı geceden TOG, 1 milyon lira gelir sağladı. Böyle muhteşem bir geceye imza atan TOG yöneticilerine ve sahneye çıkma cesaretini gösteren elitlere kocaman bir alkış...

CEYLA AYSAL
Ceyla Aysal, söylediği Fransız şansonuyla herkesi şaşkına uğrattı. Babası Ünal Aysal da, Yunan eşi Fani Hanım ile kızını izlemeye geldi.

OSMAN ÇARMIKLI
TOG'un gecesine işadamı Osman Çarmıklı damgasını vurdu. John Travolta'yı canlandıran Çarmıklı, onun gibi sahneye motosikletle çıktı ve ünlü 'Grease' filminin üç şarkısından hazırlanan potpuri ile dans şovu sergiledi.

BERNA TOKAR
Merhum işadamı Feyyaz Tokar'ın eşi Berna Tokar da gecenin en çok konuşulan isimlerindendi. Berna Hanım, müthiş bir kanto gösterisiyle Nurhan Damcıoğlu'na taş çıkardı.

ŞİRİN YALÇIN
Şirin Yalçın da TOG gecesinde Ajda Pekkan'a rakip oldu! Deri pantolonla sahneye çıkan Yalçın, Pekkan'ın 'Arada Sırada' şarkısını söyledi.

TOG Vakfı Başkanı İbrahim Betil ve yönetim kurulu üyeleri; The Residences at Mandarin Oriental Bodrum projesiyle gecenin ana sponsoru olan ASTAŞ Holding'in patronu Vedat Aşçı'ya teşekkür etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA