Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Arda pazartesi Sinem'i isteyecek

Atletico Madrid'de top koşturan başarılı futbolcumuz Arda Turan ile güzel oyuncu Sinem Kobal'ın kısa bir ara verdikleri üç yıllık ilişkileri, nihayet resmiyete dökülüyor!
Hatırlarsanız; geçen yıl Ekim ayında, Arda'nın, yakın arkadaşı Acun Ilıcalı ve GS Teknik Direktörü Fatih Terim'i de yanına alıp Sinem'i istemeye gittiği yazılıp çizilmişti. Ancak bu haber asılsız çıkmış, hatta o dönem çift, sürpriz bir kararla ilişkilerini noktalamıştı. Allah'tan kısa sürede öpüşüp barışmışlardı.
Öğrendim ki Arda, bu kez gerçekten Sinem'i istemeye gidiyor. Cumartesi günü, top koşturduğu Madrid'den İstanbul'a gelecek olan Arda, pazartesi günü ailesini de alıp 'Allah'ın emri, peygamberin kavliyle' Sinem'i ailesinden isteyecek.

ARDA'NIN ŞAHİDİ BAŞBAKAN!
Önceki gün sürpriz yapıp Sinem'in konuk olduğu Dilara Endican'ın canlı yayınlanan programına bağlanan ve sevgilisine methiyeler düzen Arda'nın; izdivaç için de arayı çok açmak istemediğini öğrendim. Pazartesi günü yapılacak kız isteme merasiminin ardından nişan yüzüklerini de parmaklarına takacak olan aşıklar, Mayıs gibi de nikah masasına oturmayı planlıyormuş. Arda'nın nikah şahitliğini de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yapacakmış. Herkesin birbirlerine çok yakıştırdığı çift, umarım bir ömür mutlu olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA