Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sömestirde yine dağa çıkacaklar

Öğrencilerin heyecanla beklediği sömestir tatili yarın başlıyor. Cemiyet hayatının ünlü simaları; hem çocuklarını, hem de kendilerini ödüllendirmek için tatil programlarını hazırladı. Elitler, bu sömestirde de yine kayak tatilinde karar kılmışlar. Rotayı, genelde Avrupa'daki kayak merkezlerine çeviren elitlerden; Amerika'ya gideni de var, Türkiye'dekileri tercih edeni de. Bu yılın favorisi de her yıl olduğu gibi yine Fransa'nın gözde kayak merkezi Courchevel. İşte çoluk çocuk iki haftalığına İstanbul'u terk etmeye hazırlanan elitlerin tatil rotaları...

CAROLINE-MUSTAFA KOÇ
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç; eşi Caroline Hanım, kızları Esra ve Aylin ile yıllardır olduğu gibi bu sömestirde de rotayı, Amerika'nın rakımı en yüksek eyaleti Colorado'nun kar cenneti Vail'e çevirdi.

SUZAN SABANCI-HALUK DİNÇER
Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer ve eşi Haluk Bey de, tercihlerini kayak tatilinden yana kullanmış. Dinçer Ailesi, 15 günlük tatilde İsviçre'nin gözde kayak merkezi St. Moritz'e gidiyor.

MEHMET DERELİÇİĞDEM KAYALI
Geçen hafta sevgilisi Çiğdem Kayalı'ya My Pavyon'da dillere destan bir doğum günü partisi yapan Mehmet Dereli, oğlu Kerim Dereli ve Çiğdem Hanım ile sömestir tatilini Courchevel'de geçirecek.

AYLİN-ÖZCAN TAHİNCİOĞLU
Tahincioğlu çifti, sömestir tatilini çocukları ile birlikte yine, Türkler'in adeta akın ettiği Fransa'nın gözde kayak merkezi Courchevel'de geçirecek.

İZZET-ROKSİ GARİH
Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili İzzet Garih de, eşi Roksi Hanım ve çocukları ile birlikte rotayı Courchevel'e çevirenlerden.

NEŞET-ŞİRİN YALÇIN
Cemiyet hayatının örnek çiftlerinden Neşet-Şirin Yalçın da, çocukları Alihan ve Ayşe ile tercihlerini Courchevel'den yana kullandılar.

MİNE KALPAKÇIOĞLUKAAN TAŞKENT
Oğlu Kaan Taşkent'i de kendisi gibi iyi bir kayakçı olarak yetiştiren Mine Kalpakçıoğlu, sömestirde oğluyla Fransa'nın popüler kayak merkezlerinden Val d'Isere'de olacak.

İLKER İNANOĞLU-ZEYNEP MUTLU
Geçen ay ilişkilerinin birinci yılını kutlayan ünlü oyuncu İlker İnanoğlu ile Zeynep Mutlu, sömestirde rotayı St. Moritz'e çevirdi. Çifte, Zeynep Hanım'ın ilk evliliğinden olan kızı Nazlı Kulaberoğlu da eşlik edecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA