Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Otel esareti bitti yalı hayatı başladı

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne 100 adet akülü tekerlikli sandalye bağışlayıp benim gibi herkesin gönlünde taht kuran Ebru Gündeş-Reza Zarrab çiftinin otel esaretinin bittiğini öğrendim!
Hatırlarsanız; eşini pahalı hediyelere boğan Azeri eniştemiz Zarrab, kızları Alara'yı dünyaya getiren Gündeş'e, doğum hediyesi olarak 26 milyon liraya Kanlıca'da yan yana iki yalı almıştı. Zarrab çifti, bir tüp geçitle birbirlerine bağlanacak yalıların tadilatı ve dekorasyonu bitene kadar Swissotel'in rezidansına taşınmıştı. 1 Eylül'de de yalılarına taşınma planları yapıyorlardı ama Gündeş'in istediği değişiklikler yüzünden bayağı rötar yaşanmış!

ÜÇ GÜN ÖNCE TAŞINMIŞLAR
Zarrab çifti; tarihi değeri olmayan, biri Barok, diğeri ise Osmanlı tarzında inşa edilmiş iki komşu yalıyı, tadilatları bittikten sonra gönüllerine göre döşemiş. Üç gün önce de yeni evlerine taşınmışlar.
Tadilatı ve dekorasyonu bu kadar uzun süren yalıları çok merak ettim doğrusu. Ailesi için her zaman kesenin ağzını sonuna kadar açan Azeri eniştemiz, herhalde bir saray yarattı. Zarrab Ailesi; biri 350, diğeri ise 320 metrekare büyüklüğündeki yalılarında umarım iyi günlerde otururlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA