Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

'Bu haftam böyle geçti'

Eda Taşpınar artık sadece kıyafetleriyle değil, yaptığı işlerle de adından sıkça söz ettiriyor. Bugünlerde ise hayalindeki projeyi gerçekleştirmek için çalışıyor. Tabii günleri sadece çalışmakla geçmiyor. Başka neler mi yapıyor? İşte Eda Taşpınar'ın bir hafta boyunca yaşadıkları...

4
MART PAZARTESİ

Pazartesi sabahı saat 08.00'de güne sporla başladım. Bugün fonksiyonel bir antrenman yapıp üst bölge ve karın çalışıyorum. Aralarda da mutlaka ip atlayıp kürek çekmeye özen gösteriyorum. Spor, hayatımın olmazsa olmazlarının başında geliyor. Sanırım yaza hazırım; ne dersiniz?

Spordan çıktıktan sonra uzun zamandır hayalini kurduğum projemi hayata geçirmek için fabrikada soluğu alıyorum. Bugün adeta kendi hayalleriymiş gibi projeme sahip çıkan ekiple buluştum; bakalım sürpriz ne durumda...

5 MART SALI

Bu akşam Çırağan Sarayı'ndaki Mango'nun defilesine gidiyorum. Defile için beyaz, dantel detaylı bir elbise tercih ettim.

Sabah sporumu yaptıktan hemen sonra Gümüşsuyu'ndaki ofisime, ekibimle toplantı yapmaya gidiyorum; sanırım tüm gün ofisteyim.

Bu da canım arkadaşım Ayşe Kucuroğlu ile Çırağan Sarayı'ndan bir foto.

6 MART ÇARŞAMBA

Bugün güne, Atatürk'ün heykeltıraşı olan 85 yaşındaki dedemin atölyesinde başladım. Uzun zamandır onun yanında çıraklık yapıyorum; hem anlattığı hikayeleri dinlemek, hem de heykeltıraş olabilmek için vakit buldukça Moda'daki atölyesinde soluğu alıyorum.

Akşam yakın bir arkadaşımın doğum günü var. Şöyle bir şeyler giydim üzerime; biraz sonra da Tarabya'ya doğru yola çıkacağım.

7 MART
PERŞEMBE

Bugün ofise gitmeden önce yedi senedir beraber çalıştığım antrenörüm, milli kürekçi Orhan Cıvan'la koşuya çıktık; hava nefisss.

Bu akşam, Melisa ile Şişli Kent Kültür Merkezi'ndeki ÇABA Gala 2'deyiz. Yine muhteşem bir geceydi; emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

Öğlen, Bebek Mangerie'de hayatımın değeri Şebom'la buluşuyoruz. Frekansım kaydığında ayarımı yapan kadın.

8 MART
CUMA

Akşamüzeri Dominikli arkadaşım Nastasia ile Lucca'daydık. Nastasia, Boğaz'ımıza bayıldı.

Cuma akşamı New York'tan gelen arkadaşlarımı Propaganda'ya, Dennis Ferrer'i dinlemeye götürdüm.

9 MART CUMARTESİ

Bugün arkadaşlarımın düğünü var. Kanlıca tepesindeki evlerinde yapılacak düğün için bu kıyafeti seçtim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA