Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Hatemi, oğlunu 11 gün Lape Hastanesi'ne kapatmış

Ünlü boşanma avukatı Kezban Hatemi'nin eşinden boşanmak isteyen oğlu Ali Hatemi'ye; gelini Aslı Hanım ile bir olup savaş açtığını yazmıştım! Aralarında yaşananları; Kezban Hanım'ın deyimiyle, 'refahı artmış ve taze vücut arayan' kocayı, annesi ve eşinin yola getirme çabaları gibi algılamıştım. Ancak işin rengi öyle değilmiş; ayrılık haberinin altından tam bir skandal çıktı! Haberi yazdıktan sonra kulağıma öyle dedikodular geldi ki, ağzım açık kaldı!

MAHKEME KARARI İLE HASTANEYE YATIRMIŞ
"Bizim ailede boşanma olmaz" diyen Kezban Hatemi; Ağustos ayında evini terk eden oğlunu akıl hastanesine yatırmış! Evet, yanlış okumadınız; Kezban Hanım, evini terk eden oğlunu, ertesi gün sahibi olduğu sanat galerisinden bir polis ekibi ile aldırıp Fransız Lape (La Paix) Akıl Hastanesi'ne yatırmış. Ali Bey; annesi ve eşinin 'kanser tedavisi reddi' gerekçesiyle bir günde çıkarttırdığı mahkeme kararı ile yatırıldığı hastanede, 11 gün boyunca hücre hapsinde tutulmuş.

OĞLUNU MİRASTAN FERAGATA ZORLAMIŞ
Kezban Hatemi'nin, hastaneden çıktıktan sonra bu kez oğlunu 'mirastan feragat'a zorladığı da dilden dile dolaşıyor. Hatta o günlerde, anne-oğul kavgası Nişantaşı mekanlarına kadar uzanmış ve birçok kişi de buna şahit olmuş. Ali Bey, bu olaylar yüzünden ve annesinin zorlamaları sonucu Nişantaşı'ndaki sanat galerisinden de ayrılmak zorunda kalmış. Yani yaşananlar; benim yazdığım 'refahı artmış ve taze vücut aramış bir kocaya anne ve eşinin açtığı savaş'tan çok daha derinmiş!!! Her röportajında 'evliliklerin çocukların menfaati için sulh yoluyla bitmesi gerektiğini' söyleyen Kezban Hatemi, bakalım bu boşanma sürecinde aldığı tavırdan geri adım atacak mı!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA