Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Boşanmadan sevgilisinden çocuk yapmış!

Özben Yüksel ve Yeşim Salkım ile başından iki evlilik geçen Arben İçli, 2009'da dünya evine girdiği Monakolu Vanine Mandelli ile olan evliliğini de yürütememişti! Üstelik Temmuz 2010'da Alexander adını verdikleri oğullarını kucağına alan İçli; oğlu daha bir aylıkken Aslı Yorgancıoğlu ile flört etmeye başlayıp evi terk etmişti. Öğrendim ki, kağıt üzerinde hâlâ Vanine Hanım ile evli görünen Arben Bey'in, sevgilisi Aslı Yorgancıoğlu'ndan da bir kızı olmuş!

ARBEN BEŞ'İN YILLIK GELİRİ 38 BİN LİRAYMIŞ!
Geçenlerde Monako'ya giden bir arkadaşım, Vanine Hanım ile karşılaşmış ve Arben Bey hakkında bin ah işitmiş! Boşanma davalarının halen devam ettiğini söyleyen Vanine Hanım; Arben Bey'in, oğulları Alexander'a daha az nafaka vermek için Monako mahkemesine, yıllık gelirini 38 bin lira olarak gösterdiğini söylemiş. Davaları da şu an temyizdeymiş. Arben Bey, sevgilisi Aslı Hanım ve gayriresmi kızları ile Gümüşsuyu'nda mutlu mesut bir hayat sürdürüyor; buna bir lafım yok. Herkes istediği hayatı yaşar tabii ama oğlu Alexander'a sahip çıkmamasına üzüldüm doğrusu!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA