Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kızı, Cem Yılmaz'ı örnek alıp artist olmuş!

Cem Yılmaz'ın en büyük aşklarından biri olan ünlü işletmeci Lal Dedeoğlu'nun, yıllar önce boşandığı eşi Cem Feray'dan olan kızı Leyla'nın artistliğe soyunduğunu öğrendim!
18 yaşındaki Leyla, ilk performansını, 17 Eylül 1961'de idam edilen Başbakan Adnan Menderes'in hayat hikayesini anlatan 'Ben Onu Çok Sevdim' dizinde gösterecek.
Başrollerini Mehmet Aslantuğ, Birce Akalay ve İdil Fırat'ın paylaştığı dizide 'Sinem' karakterine hayat verecek olan Leyla, şimdilerde harıl harıl çalışıyormuş.
Annesi Lal Dedeoğlu İstanbul'da; babası Cem Feray da Ankara'da ünlü bir işletmeci olan Leyla'nın oyunculuğa soyunmasında, sanırım bir dönem annesi ile flört eden Cem Yılmaz'ın payı büyük!

ANNESİ İLE YILMAZ'IN DOSTLUĞU SÜRÜYOR
Çünkü Yılmaz, "Onun yeri bende her zaman ayrıdır" dediği Lal Dedeoğlu ile flört ederken, Leyla henüz 8-9 yaşlarındaydı. Yılmaz ile Dedeoğlu, dört yıl flört etseler de; dostlukları hep baki kaldı ve hâlâ sık sık görüşüyorlar. Herhalde Leyla, tam gelişme çağındayken kendisine Yılmaz'ı rol model aldı. Çünkü bildiğim kadarıyla Leyla'nın ne anne tarafında, ne de baba tarafında örnek alacağı sanatçı bir aile büyüğü yok!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA