Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Arabistan'da krallar gibi ağırlanacaklar

Sosyeteden bir grup ünlü kadının, Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdülaziz El-Suud'un kızı ve gelini tarafından Suudi Arabistan'a davet edildiğini öğrendim.
Bugün Cidde'ye uçacak olan ve içlerinde Türkan, Özcan, Arzu ve Dilek Sabancı, Emine Özilhan, Canan İmer, Türkan Gürsel, Semra Tümay, Nilgün Çarmıklı, İnci Gazioğlu, Zeynep Fadıllıoğlu ve Günseli Kato gibi tanınmış isimlerin olduğu sosyete grubu için üç gece üst üste özel davet verilecekmiş.
Krallar gibi ağırlanacak sosyetik isimler için ilk daveti bu akşam; Mercedes Benz'in ortaklarından olan Suudi işadamının eşi evinde verecekmiş. Sosyetikler, yarın akşam da İslam Konferansı Örgütü Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu'nun eşi Füsun Hanım tarafından, müstakbel gelininin kına gecesinde ağırlanacakmış.

UMRE ZİYARETİ DE YAPIP ÖYLE DÖNECEKLER
Bizim sosyetikler için Cidde'deki en özel davet ise perşembe akşamı gerçekleşecekmiş.
Çünkü o gece Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdülaziz El-Suud'un kızı ve gelini; onlar için çok görkemli bir davet verecekmiş.
Bu davetlerde kraliyet ailesi ve ülkenin önde gelen kadınlarıyla tanışıp kaynaşacak olan sosyete grubu, kutsal topraklara gitmişken umre ziyareti de yapacakmış.
Cidde'de dini vecibelerini yerine getirecek olan sosyetik grup, cuma sabahı Mekke'ye geçecekmiş. Böylece Umre ritüellerini tamamlayıp İstanbul'a döneceklermiş.
Bu arada bizim sosyetikler, bu davetin altında kalmaz ve eminim bu yaz kraliyet ailesi için İstanbul veya Bodrum'da çok özel bir ağırlama programı hazırlarlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA