Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

NY'dan müjdeli haberle döndü

Cemiyet hayatında 7'den 70'e herkes, iki haftadır Didem Antebi'ye üzülüyordu. Çünkü henüz 30'lu yaşlarının başında olan Antebi, merdivenlerden düşüp omurgasını kırmış; çekilen MR'ında da omuriliğinde kiste rastlanmıştı.
İstanbul'da gittikleri -işinin ehli(!)- doktorlar da, Didem Hanım'ın hemen ameliyat olması gerektiğini söylemişti!
Ancak İzzet Antebi, eşi Didem Hanım'ı, bu konuda uzman doktorlara da göstermek için önceki pazar New York'a götürmüştü; iyi de yapmış.
Nöroloji konusunda, Times'ın açıkladığı ilk 10 doktordan ikisine giden ve bir hafta boyunca testler yaptıran Didem Hanım, müjdeli haberi almış. Ben de sevenlerine müjdeyi vereyim; Didem Hanım'ın korkulacak bir rahatsızlığı yokmuş...

DOKTORLAR GÜLMÜŞ!

New York'taki iki doktor da, toplu iğne başı büyüklüğündeki kist için ameliyata gerek görmemiş. Hatta, "Niye buralara kadar geldiniz?" diye de takılmışlar. Sonuç olarak; Allah'a şükür Didem Hanım'ın çok önemli bir şeyi yok.
Omuriliğindeki kist için yılda iki kez MR çektirip büyüyüp büyümediğini kontrol ettirecek ve çok ağır spor yapmayacak.
Normal hayatına dönen Didem Hanım, umarım bir daha böylesi tatsız haberler almaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA