Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

New York'ta sürpriz nikah!

Cemiyet hayatının en güzel kadınlarından biri daha evliler kervanına katıldı. Evet, fotoğraflardan da anlayacağınız üzere, 40'lı yaşlarını sürdürmesine rağmen genç kızlara taş çıkaran ünlü modacı Esin Maraşlıoğlu; altı yıldır flört ettiği sevgilisi Melih Yılmaz ile cuma günü New York'ta vuslata erdi. Uçak firması Boeing'in Türkiye mümessili olan Melih Bey ile Esin Hanım, New York'taki Türk Konsolosluğu'nda bir ömür mutluluğa "Evet" dedi.

NİKAHA 15 KİŞİ KATILMIŞ
Esin Maraşlıoğlu ile Melih Yılmaz'ın sürpriz nikahlarına, Esin Hanım'ın New York'ta öğrenim gören kızı Melisa Mızraklı ve ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı'nın da aralarında olduğu yaklaşık 15 kişi şahitlik etmiş. Dört gün önce New York'a gidip hayatlarını birleştiren çiçeği burnunda evliler, önümüzdeki günlerde nikahlarına çağıramadıkları dostları için de İstanbul'da küçük bir davet vermeyi planlıyormuş. Çifte, ben de ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA