Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Gizli aşk ortaya çıktı!

Cemiyet hayatının yakışıklılarından Ediz Elhadef; Brezilyalı oyuncu Carolina Ferraz ile üç yıl, Ece Sükan'la da 2.5 yıl flört edip evliliğin eşiğinden dönmüştü! Sükan, iki yıl önceki ayrılığın ardından aşk orucunu uzun tutmayıp ünlü tasarımcımız Ümit Benan'la yeni bir aşka yelken açarken, Elhadef sırra kadem basmıştı! Öğrendim ki, Ediz'in aşk orucu da dört ay önce bitmiş!
Ediz'in gönlünün yeni sultanı; ünlü modacımız Dilek Hanif ile yıllar önce boşandığı eşi Mehmet Hanif'in kızları Dilhan...

800 KİŞİLİK DAVETE EL ELE GİTMİŞLER
Dört aydır flört eden aşıkların mutluluktan ayaklarının yere basmadığı konuşuluyor. Bu arada ilişkilerini şimdiye kadar gözlerden ırak yaşamayı tercih eden aşıklar, artık saklanmaktan da vazgeçmiş.
Üstelik; Akmerkez'in ortaklarından Rıfat Hassan'ın torunu Eytan Soul'un Çırağan Sarayı'ndaki 800 kişilik bar mitzvahına el ele gitmişler. Bu kadar kişinin arasına el ele girdiklerine göre, ilişkileri ciddi demek ki.
Zaten çifte yakın kaynaklar da, bu ilişkinin evliliğe gittiğini söylüyor. Görünen o ki, Ediz'in de başı yakında bağlanacak!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA