Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Oğlunu babaevine getirdi

Beşiktaş Spor Kulübü eski başkanı Serdar Bilgili'nin 50 yaşında ikinci kez baba olduğunu ilk bu köşede okumuştunuz. Bilgili'nin, siyahi Fransız model sevgilisi Amelie Latournald, 3 Nisan'da New York'ta Ali adını verdikleri oğullarını dünyaya getirmişti. Hem erkek babası olması, hem de oğlunun kendisi gibi beyaz tenli doğmasıyla mutluluktan havalara uçan Bilgili'nin; oğlu ile sevgilisini geçen hafta New York'tan İstanbul'a getirdiğini öğrendim. Bebek'teki evini oğlu Ali'ye göre düzenleten Serdar Bey; şimdilerde oğlunu görmeleri için dostlarını evine davet ediyormuş.

LATOURNALD'A NİKAH YOK!
Bu arada sosyetede herkes; 15 yaşındaki kızı Lal'in annesi Ebru İpekçi ve Çiğdem Doğu ile daha önce başından iki evlilik geçen Bilgili'nin, oğlunun annesi Latournald ile üçüncü evliliğini yapıp yapmayacağını merak ediyordu! Herkesi bu meraktan kurtarayım: Oğlunu nüfusuna alan Bilgili; aynı evde yaşamaya devam etseler de, Amelie Latournald ile evlenmeyi düşünmüyormuş...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA