Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Mardin Kapı 'Şen' oldu!

Bu haftaki konuğum; cemiyet hayatında giyim kuşamıyla öne çıkan isimlerden biri olan ve sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle de adından sıkça söz ettiren Aslı Şen... Ali Şen'in oğlu Metin Şen'in eşi olan Aslı Hanım, geçen hafta yaşadıklarını GÜNAYDIN ile paylaştı. İşte Aslı Şen'in; içinde Mardin gezisinin de yer aldığı bir haftalık yaşamından çok özel kesitler...

6 MAYIS PAZARTESİ
Herkese selam... Güzel, dolu dolu ve keyifli bir hafta olacağa benziyor. Hem fotoğraf çekmek, hem de EPOS7 Derneği'nin organize ettiği Mardin gezisine gitmek için havalimanındayız; hepimiz çok heyecanlıyız.

7 MAYIS SALI
Yoğun bir güne daha başladık; bugünkü istikamet Hasankeyf... Midyat'ta; 'Sıla' ve birçok diziye ev sahipliği yapan konuk evinde Eda Kosif'le bir anı.

Akşam da, Cercis Murat Konağı'nda yöresel yemekler eşliğinde temsili kına gecesindeyiz. Herkes çok misafirperver ve sıcak.

8 MAYIS ÇARŞAMBA
Akşam dönüyoruz ama bugüne de sığdıracağımız çok şey var. Telkari Çarşısı, bakırcılar ve sabuncuların olduğu caddeyi alt üst ediyoruz. Çektiğim birkaç fotoğrafı sizlerle paylaşıyorum.

Bugün sabah küçük oğlumun okulda portfolyo sunumu var; sabah okuldayız.

Sonrasında kuaförüm Tony&Guy'da Salih'le beraberim. Öğleden sonra Çaba Derneği'nin Fours Seasons'ta organize ettiği kermese uğramam lazım.

9 MAYIS PERŞEMBE
Kermeste, soluğu arkadaşım Zeynep Ilıcalı'nın standında alıyorum. Her zamanki gibi bahçem için rengarenk birkaç aksesuvar buluyorum hemen.

10 MAYIS CUMA
Sabahın köründe kendimi, haftanın üç günü spor yaptığım Barış Çunguroğlu Private Training Studio'da buluyorum. Bugün günlerden kinesis günü.

Öğleden sonra canım arkadaşım Hande Yılmaz'ın Party Kids'teki sürpriz baby shower partisindeyiz. Allah'tan Hande sürprizimizi anlamadı.

11 MAYIS
CUMARTESİ
Bugün öğlen; amcam, kardeşlerim ve kuzenlerimle maaile yemek yedik. En büyük zenginlik; insanın ailesi ve dostları...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA